Askkoppar – ett måste på ett bygge

Om du sätter upp askkoppar i anslutning till entrén kan ni få en trevligare miljö utanför kontoret för besökare och anställda. Vem vill se en massa fimpar när man ska besöka ert företag? Om det finns begränsat med utrymme för att ställa ut en askkopp på marken kan ni alltid satsa på en modell som fästs på väggen. Det finns modeller som är anpassade att smälta in i miljön utan att skapa för mycket uppmärksamhet.

Under luncher och raster är det vanligt att rökare passar på att röka ett par bloss. Om ert företag har satsat på askfat eller vägghängda askkoppar i anslutning till entrén kan ni inte bara hålla det rent och snyggt för era anställda – även kunder kommer uppskatta detta. Men sen ser det också mycket trevligare ut när det inte ligger en massa fimpar kring entrén där folk passerar dagligen in och ut till ert företag.

Ur en säkerhetssynpunkt är askkoppar även en bra lösning för att förhindra att osläckta fimpar börjar brinna och startar en brand. Det finns modeller som är flamdämpande, dvs. kväver eventuella lågor som kan uppstå hos en osläckt cigarett.

Ta och kika in på vilka askfat och askkoppar som finns att välja mellan hos någon leverantör du känner förtroende för. Sortimentet brukar ofta bestå av vägghängda askkoppar, askkoppar i premium stål utformade som en pelare, eleganta askkoppar som är pulverlackade i olika färger eller en mindre exklusiva askkopp i borstat stål som du kan fästa på fasaden.

Som du ser behöver askkoppar inte vara ett tråkigt inslag, de finns i många utföranden och snygga designmodeller. Hos Gerdmans så har dom askkoppar av alla de slag!

Oavsett om du har problem idag med fimpar utanför företaget kan vi rekommendera dig att köpa en askkopp för att skapa en trevligare utemiljö, det blir en trivsammare atmosfär och även rökare kan känna sig välkomna utan att de smutsar ned med cigarettfimpar utanför entrén till ert företag.