Rejäla kontorsstolar som tar hand om kroppen är A och O

När vi äntligen vågade prova våra vingar och startade vårt första kontor skall det villigt erkännas att mycket av våra kontorsstolar köptes på ett stort företag med rötter i Småland. Det var billigt och det såg bra ut, så länge som allt var nytt. Men efter ett tag kändes det i både rygg och ändalykt, att det nog inte var optimalt. Stora delar av dagarna tillbringar vi sittandes och det var verkligen dags att uppgradera våra kontorsstolar till något mer skonsamt för kroppen.

Ofta får man precis det som man betalar för

Liksom att investera i en bra säng kan det vara en bra idé att investera i en bra stol för de av oss som sitter mycket, och då får priset inte vara det som avgör vilken stol man köper. Vi hörde oss för hos kollegor, konkurrenter och kiropraktorer om vad de hade för erfarenheter och förslag. Det slutade med att vi fann en leverantör som hade ett brett sortiment med väldesignade och praktiska kontorsstolar.

Några av tjejerna ibland oss fastnade för Lei, en kontorsstol helt och hållet utvecklad för kvinnor, och vi andra valde Cobra och Höganäs modellerna. Skillnaden är som natt och dag, alla känner sig mycket fräschare i kroppen under hela dagen, och det leder ju i sin tur till att hjärnan är mer alert också.  Att skaffa nya kontorsstolar är utan konkurrens det absolut bästa som vi genomfört vad det gäller förändringar som ökat vår effektivitet och arbetsmiljö. Så enkelt, men ändå så lätt att förbise.

Det har hänt att jag har fått höra att jag tänker med baken, och i detta fall var det enbart positivt.