Flyttfirma i Malmö

      Kommentarer inaktiverade för Flyttfirma i Malmö

Vill ni veta hur det är att ha en flyttfirma i Malmö? Jag tänkte att jag med detta inlägg skulle berätta det för er. Som ni kanske förstår, eftersom Malmö är en av Sveriges största städer, så är konkurrensen bland flyttfirmor i Malmö väldigt hög. Det vill till att ligga i och marknadsföra sin firma om det ska flyta på och gå bra. Nu går det faktiskt väldigt bra för min flyttfirma, men jag har ägt den sedan 2007 också så jag har haft lång tid att arbeta mig till ett välrenommerat namn i branschen. Framförallt är det många äldre som anlitar mitt företag då de förmodligen tycker att jag verkar pålitlig.

Opålitliga flyttfirmor i Malmö

Som det troligtvis är i de flesta större städer när det gäller vissa branscher så dyker det upp de företag som vill tjäna snabba pengar på allt möjligt, men tyvärr inom flyttbranschen är det ganska vanligt. Det är ganska lätt att starta igång en flyttfirma och att hålla låga priser om man ser till att utvinna resten av pengarna någon annanstans. Jag ska inte avslöja hur det påstås gå till, eller rättare sagt vissa saker vet jag att det fifflas med för det finns ärenden i domstolen som styrker detta, men det går vissa rykten.

Att arbeta på flyttfirma

Ingen dag är den andra lik när du arbetar med flytt. Det är nya saker, människor och boenden varje dag. Man måste vara ganska social och serviceinriktad när du träffar människor som lägger sitt boende i dina händer, ibland går det fel och då får du se till att fixa det på ett smidigt sätt annars blir det negativa recensioner på sociala medier och Google. Det vill du absolut inte ha! De opålitliga flyttfirmorna dom gör sina vinster men dom blir inte särskilt långvariga för det läcker ut förr eller senare på sociala medier. Jag älskar mitt jobb i Malmö och mina kunder, det måste du för att klara dig i branschen.