En bra elektriker

      19 kommentarer till En bra elektriker

Vi har dragit upp el på vinden och gjort lite förbättringar av övrig el i huset. Till exempel har vi numera en elcentral med vippkontakter istället för gamla säkringar av keramik. Vi har också installerat jordfelsbrytare för att få ett säkrare hus.

När vi skulle hitta en bra elektriker i norra Stockholm så började vi som vanligt med att Googla. Tyvärr blev det alldeles för många resultat och det var också svårt att bedöma hur pålitliga de olika firmorna var.

Använde bekantskapskretsen

Vi bestämde oss istället för att använda vår bekantskapskrets och lade ut en förfrågan efter elektriker i vårt närområde där. Istället för att skicka frågan som en allmän statusuppdatering så formulerade vi ett meddelande som vi skickade via messenger till alla våra kontakter som bor i egna hus i Stockholm med omnejd.

Oj vilket gensvar vi fick! Det verkade som att alla som någon gång använt en elektriker ville hjälpa till. Vi fick rekommendationer för flera företag och även varningar för några andra. Tyvärr fick vi några som blev rekommenderade av vissa och som andra dissade totalt. Men vi började gå igenom de elektriker som fått mest lovord och till sist hade vi hittat en bra elektriker i norra Stockholm som verkade vara jättebra.

Vi är nöjda

Nu när arbetet är slutfört måste jag säga att vi är väldigt nöjda. Vi fick exakt det vi betalade för (och lite till) och de höll också de tider de lovat. Känns fantastiskt att kunna lita på en hantverksfirma för en gångs skull. Vi har åkt på diverse nitar förr och är därför extra noggranna när vi ska anlita en ny firma oavsett om det är elektriker, målare eller byggare.

Jag kommer definitivt att rekommendera elektrikern vi valde åt andra. Förresten heter firman CombiConsult och finns som sagt i Stockholm.